Neolith® närvarar vid Masters of LXRY

NEOLITH® förkroppsligar andan i de fyra säsongerna av Vivaldi på mässan Masters of LXRY Amsterdam

Från 6 - 10 december deltog Neolith® i samarbete med de holländska materialspecialisterna Stone & Skills på Masters of LXRY. Den framstående mässan om livsstil som förenar delar av lyxdesign, mode, gastronomi, smycken och många andra verksamheter, hålls på Rai Amsterdam, Nederländerna.

Utställningen, skapad i samarbete med Neolith®-distributören i Nederländerna Michel Oprey & Beisterveld, var speciellt utformad för att demonstrera potentialen för tillverkningsmöjligheterna för Neolith® sintrad sten, inte bara som en funktionell produkt, utan också som ett dekorativt och konstnärligt inslag. Under temat "Four Seasons", inspirerat av den berömda kompositören Vivaldi, innehöll Neolith®-montern musikinstrument, vattenfall, löv och andra konstverk.

De slående skulpturerna gjordes med olika Neolith®-färger som Zaha Stone, Nero Marquina, Calatorao, Calacatta Gold, såväl som med färgerna i kollektionerna Colorfeel och Iron. Mångsidigheten hos Neolith®-ytan och dess många tillämpningar har bidragit till att skapa en individuell och unik monter som definitivt bländade besökarna på Masters of LXRY.

Bildgalleri