Tillämpningar

Cocina Rústica Neolith

Rustika kök Neolith®

Skönheten i det rustika Neolith®-köket

Träbord, arbetsmöbler, bänkskivor i trä, ja, det rustika har blivit modernt igen. För närvarande kan du i en modern lägenhet mitt i centrum av en storstad hitta helt olika stilar som samexisterar, inklusive den rustika stilen. Förr hittades rustik stil bara i hus på landet men idag tack vare sådana innovativa material som Neolith® är rustika kök en del av vår moderna vardag.

Utan tvekan anser både designers och inredningsarkitekter att denna designstil vinner mark och tar därför hänsyn till detta i sina förslag för ny köksdesign. Moderna rustika kök innehåller naturliga material för att uppnå en perfekt estetisk balans såväl i köksbänken eller i det breda utbudet av arkitektoniska element som ingår. Tanken är att dra nytta av stillheten och harmonin i en landsbygdsmiljö genom att på ett subtilt sätt blanda in de varma färgtonerna för att skapa en fristad mitt i vardagens hektiska tempo.

Neolith® erbjuder ett brett utbud av färger, mönster och finish som troget reflekterar naturligt trä eller sten för att få en mysig och hemtrevlig atmosfär i köksmiljön.

Motståndskraften hos Neolith®-skivorna är avgörande för ett litet kök då detta säkerställer att köksbänkar, möbler, golv och väggar är resistenta mot såväl repor som fläckar och höga temperaturer, är icke absorberande, stötsäkra och opåverkade av UV-strålning. Den höga vattenbeständigheten (99,9%) gör ytan ultrahygienisk, ett väsentligt krav i miljöer där man hanterar livsmedel.

Neolith® som är lätt att rengöra, anpassar sig perfekt till de dagliga påfrestningarna vid matlagning. Rengöringen är enkel och kan utföras med de rengöringsprodukter som finns i vilken stormarknad som helst.

Att använda Neolith® i ett litet kök är ett bra val på grund av materialets alla fördelar. Neolith® finns i fyra tjocklekar, 3 mm, 6 mm, 12 mm och 20 mm, vilket gynnar olika tillämpningar i köket och resulterar i en helt modern och charmig lösning trots det reducerade utrymmet.Proyectos Cocinas Rústicas


Visualizer

Miljögenerator
Öppna simulatorn.
Diskhoar Neolith®®

Completa tu diseño de cocina con un fregadero perfectamente integrado.